De etalage

Hands-on leren leren met leerkuil 2.0

De leerkuil 2.0 is een prachtige schuifplaat om direct aan de slag te gaan met de uitdagingen die op ons pad komen. De tool geeft leerlingen inzicht in het verschil in soorten uitdagingen. Met de leerkuil 2.0 instructietooln(A3) in je klas heb je hét instrument voor een goed leergesprek in handen. De handzame kleine variant (A6) pak je er zo bij voor individuele begeleiding en zijn door leerlingen zelfstandig te gebruiken. En vergeet niet, vallen en opstaan gebeurt ook thuis. Dus ouders, doe er je voordeel mee. Bestel direct of informeer naar ons scholingsaanbod via info@habitsofmind.nl!

N
Gedichtenbundel Habits of Mind

Gedichtenbundel Habits of Mind is een leerzaam prentenboek voor kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen. De gedichten brengen de 16 habits tot leven en helpen kinderen en volwassenen hun palet van probleemoplossingen te vergroten. De gedichtenbundel zit vol met prikkelende vragen die tot denken aanzetten: “Hoe proeft de zomer?”, “Wat voor kleuren hebben mijn gedachten?”, “Wat kan ik worden?”, “Denkt een ster dat ze leeft?”, “Hoe pas ik mij aan?”. De gedichtenbundel is uitermate geschikt als voorleesboek, inspiratieboek of als Habits of Mind leerboek op school en thuis.

Dat er na de Amerikaanse versie nu ook een Nederlandse versie van deze gedichtenbundel is, bevestigt het belang van een meer doordachte wereldwijde educatie voor onze kinderen!

Te bestellen in de boekhandels: